Dierenpark Parc Animalier & Nature de Gramat voor jong en oud Delen:Delen:Geplaatst op 17/06/2014

Parc Animaux & Nature de Gramat ligt in het hart van het Regionale Natuurpark van de Causses de Quercy tussen Rocamadour en Padirac. Op een kwartiertje rijden van onze vakantiewoning.

Ontdek er meer dan 1.000 wilde dieren en huisdieren van alle Europese landen en dit op 40 hectare. Een bezoek aan het dierenpark duurt minimaal 2 uur en is het hele jaar open. De wandeling doorheen het park combineert het educatieve en culturele met ontspanning en dit voor de hele familie.

Animal Park Gramat heeft als doel zijn bezoekers te informeren over dit uitzonderlijk erfgoed en zo het veilig stellen van eeuwenoude diersoorten zodat onze volgende gereraties ook nog kunnen genieten van het uitzonderlijk erfgoed van prachtige fauna en flora.

www.gramat-parc-animalier.com

 

Adres:

Parc Animaux & Nature , D14, 46500 GRAMAT.
Telefoon : 05 65 38 81 22 

Tarieven:

Volwassenen 11 €
Kinderen 6,50 €

Openingsuren:

Open elke dag (ook zon en feestdagen) van 9u30 tot 19u00

 

ONZE EIGEN TIPS EN BEVINDINGEN:

Parc Animalier is zeker een bezoek waard! Bij warm weer bezoek je het park best zo vroeg mogelijk. Zorg ook dat je genoeg drinken voorhanden hebt, want duur van het bezoek (2 uur) is echt het minimum. Dieren zoals de wolven, beren, otters en herten worden op vaste uren gevoederd. Mis dit spektakel niet!